Bestemming bereikt

Presentatie en besprekingen van het boek

Op zondag 3 november 2019 vond de presentatie plaats van het nieuwste boek van Hans van Helmond, de voorzitter van Cultuurcafé D'n Dwingel. De titel van het boek is “Bestemming bereikt”. Het is een bundeling van 24 korte verhalen, 35 gedichten en een essay over “Onsterfelijkheid”.

Het gemeenschappelijke thema van dit drieluik is de verkenning van de grens tussen leven en dood door in een opstel de verschillende manieren te onderzoeken waarop tegen de onafwendbaarheid van dood wordt aangekeken, gedichten die de emoties weergeven die door de dood worden opgeroepen en fantasierijke korte verhalen over de verschillende manieren waarop de hoofdpersonen van de verhalen hun eindbestemming bereiken of proberen te ontwijken.

Bij de presentatie is toegezegd dat er gelegenheid zal worden geboden om over de inhoud van het boek nog eens na te praten. Er worden twee mogelijkheden geboden namelijk op

Maandag 6 januari 2020 om 10.00 uur, en

Donderdag 9 januari 2020 om 14.00 uur

In de lesruimte op de eerste verdieping van de Heuvellandbibliotheek aan het Berkelplein.in Valkenburg.

Men kan via het e-mailadres van Hans van Helmond intekenen op een van beide bijeenkomsten. Het maximum aantal deelnemers per bijeenkomst is 15. Van de deelnemers wordt wel verwacht dat zij in het bezit zijn van het betreffende boek dat men eveneens bij Hans van Helmond kan bestellen of kopen in de Museumshop van Museum Valkenburg of bij Boekhandel De Tribune in Maastricht. Het boek kost 15 euro exclusief en 20 euro inclusief verzendkosten. Binnen Valkenburg wordt gestreefd naar bezorging aan huis. De toegang tot de boekbesprekingen is verder gratis.

Voor intekening op de bijeenkomsten en eventueel de bestelling van het boek stuur je een mailtje naar hansvanhelmond@gmail.com Na ontvangst krijg je per e-mail een bevestiging van je deelname (tot max. 15 personen) en bij de bestelling van het boek een bankrekeningnummer waarop de kosten kunnen worden voldaan. Vermeld in de e-mail ook je naam en adres i.v.m. de bezorging of verzending van het boek.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail