Het SchrijversPodium

Het SchrijversPodium

In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het coronavirus, zullen de bijeenkomsten van 30 oktober en 27 november vervallen. 

Het is onmogelijk om bijeenkomsten te organiseren omdat de Stationnerie net zoals alle cafés en restaurants haar deuren moet sluiten. Onverantwoord vanwege de  gevorderde leeftijd en soms ook nog de kwetsbare gezondheid van veel van de aanwezigen bij het Schrijverspodium. Zelfs al zouden we ergens een zaaltje kunnen vinden waar we met maximaal 30 personen op gepaste afstand plaats zouden kunnen nemen, dan nog zouden de noodzakelijke reisbewegingen, verplaatsingen en de (bijna verplichte) mondkapjes een ontspannen verblijf belemmeren, nog afgezien van de ontbreken van de restauratieve voorzieningen.

Aan het eind van de periode van de vier weken van de gedeeltelijke lockdown die nu is ingegaan, komt er een vervolgbericht in het licht van de dan geldende situatie. Maar het lijkt ons realistisch om er nu al rekening mee te houden dat wij elkaar niet meer voor eind januari 2021 weer zullen kunnen ontmoeten. Graag uw begrip daarvoor en vooral: blijf levenslustig, muzisch en gezond!