Het Schrijverspodium

Het SchrijversPodium

Houdt  u van gedichten en van literair proza? Bent u misschien zelf als schrijver actief? Dan is het Schrijverspodium in Valkenburg misschien iets voor u. Om uw literaire producten voor te (laten) dragen. Of alleen maar luisterend te genieten van de voordrachten van andere bezoekers.

Het SchrijversPodium vindt in 2018 nog plaats op de volgende vrijdagen: 28/9; 26/10 en 29/11. Locatie “Stationnerie” Valkenburg aan de Geul, steeds van 15.00 – 17.00 uur, aansluitend op aankomst- en vertrektijden van de treinen. De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Week van de Poëzie 2019 en Poëziebuffet.

Van donderdag 31 januari tot woensdag 6 februari 2019 vindt landelijk weer de  jaarlijkse week van de poëzie plaats. Dit jaar is het thema "Vrijheid". De week begint met de landelijk gedichtendag. Cultuurcafé D’n Dwingel organiseert op vrijdag 1 februari 2019 in samenwerking met vaste deelnemers van het SchrijversPodium een Poëziebuffet met een hapje en een drankje en vooral met voordrachten van eigen gedichten. Nadere berichtgeving volgt in de loop van de maand december.

 De overige bijeenkomsten van het SchrijversPodium in 2019 zullen later bekend worden gemaakt.

PP